ΥΛΙΚΑ:
3,5 κιλά χωρίς κουκούτσια καρπούζι, κομμένο σε κύβους
4 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
230γρ λευκή τεκίλα
12 φύλλα βασιλικού
12 φύλλα μέντας
80γρ. Cointreau
6 φλιτζάνια πάγο
- Φτιάξτε παγάκια καρπούζι με την τοποθέτηση 24 κομμάτιων του καρπουζιού σε κύβους σε ένα φύλλο ψησίματος επενδεδυμένα με λαδόκολα. Παγώστε για μία ώρα.
- Πάρτε το υπόλοιπο του καρπουζιού μαζί με τη ζάχαρη και λιώστε το μέχρι να γίνει μια μάζα .
- Σουρώστε το σε ένα μπολ.
- Βάλτε τεκίλα, βασιλικό και δυόσμο σε μια κανάτα και ανακατέψτε.
- Στη συνέχεια, ανακατέψτε το Cointreau και το μείγμα καρπούζι.
- Χύστε το μίγμα σε ένα σέικερ με πάγο και ανακατεέψτε καλά. Πραγματοποιήστε αυτήν την διαδικασία για κάθε κοκτέιλ.
- Βάλτε καρπούζοπαγάκια σε ένα ποτήρι και ρίξτε το κοκτέιλ.
- Γαρνίρετε με κλωναράκια βοτάνων και καλή σας διασκέδαση!